Första steget

Så nu var det gjort, nu var det ansökt. var hos min syo idag och ansökte till högskola. nu gäller det bara att komma in med, men hoppet är det sista som överger en så håll tummarna för att jag kommer in i halmstad som jag vill!! känns lite skönt att ha de gjort. vet ju att jag verkligen vill börja läsa så förutsättningarna är ju goda=)

Fick pengar från försäkringskassan idag med för min sjukskriving. det är ju skamligt vad lite dom betalar ut. ok jag jobbade halvtid men det ger inga stora pengar, men detta var mindre än jag trodde jag skulle få...men men det är bara att bita i det sura och kämpa på

Jag trivs!

till skillnad från de flesta andra så tycker jag om detta vädret! tycker om när det är snö, och mycket ska det vara. precis som det är nu! sitter och bara myser. på dagarna när solen lyser och det gnistrar och reflekteras och på kvällarna när det blir så där ljust som det bara blir när det är snö och det knarrar under fötterna! tycker det är toppen. de flesta andra förbannar mest vädret och jag stortrivs!! men det är väl tur att man är olika.

tyckte dock inte så mycket om vädret i söndagskväll men det är väl inte meningen att man ska köra ullared tur och retur i snöstorm...två gånger dessutom. men som tur är så är pojkvännen trygg att åka med så jag var aldrig orolig...men var glad att jag slapp köra

kan ge ett tips på vägen, köper ni en lägenhet så kolla upp så spisen fungerar. kan efter helgen med erfarenhet säga att det är inte alls kul att märka dagarna innan man ska flytta in att spisen inte funkar och att jordfelsbrytaren utlöser så fort man slår på den...så får väl se när flytten går. får leva i kartonger ett tag till men kanske kanske kan flytta i helgen. men det ger sig.

Ännu en första gången

idag var det dags för första matchen för min del. var inte så peppad innan men det gick skapligt tycker jag. spelade trots allt en och en halv halvlek, sen gick det inte längre då krampade båda vaderna. inte så skönt vill jag lova.men känner ändå att min insatts var godkänd var ju trots allt första för i år, men nästa match då ska jag spela hela! jag ska orka!

Det är helt otroligt vad lite motion eller vad man ska kalla det för, vissa hade nog kallat det självplågeri, kan göra för humöret! Är alltid helt sprudlande när jag kommer hem oavsett vilket humör jag var på när jag åkte. Det spelar ingen roll att man har, så som jag har nu, ont i precis hela kroppen. det värkar i de flesta musklerna från midjan och neråt. märker också att jag inte har så mycket muskler i min vänster överarm och axel, det är väl förklarligt men trodsde inte jag skulle känna det efter jag spelat match men den har fått en omgång den med! Det känns vill jag lova!

har fått för mig att jag ska lägga in ett gympass i veckan med..tror det skulle vara bra, bli lite muskulösare och bygga lite mer för att bland annat stabilisera ryggen. är ju aldrig fel. sen är jag ju som jag är gillar att träna och sen älskar jag att se resultatet, när man är nöjd med sina muskler och kroppen dom ger, många vet vad jag menar kan prata synliga muskler lite väl mycket ibland... det är inte det att jag inte är nöjd nu, är nöjdare än på många år. men tänkte träna lite för att behålla den så här och för att "forma" den lite...får väl se hur det går, gillar ju inte gym egentligen så om jag känner mig själv rätt så går jag en gång innan jag lägger ner det igen....

ååå jag vill ha vår. helst skulle jag nog vilja att det blir höst men så får man inte säga va?!?! klart jag vill ha sommar med men just nu är jag så sugen på att börja plugga att jag vill helst börja på en gång. Är ju sån som person attt allt ska ske här och nu! Tålamod är inte min grej:P

första gången

Idag var första gången denna vintern som jag fick användning för min vinterdäck. Konstig vad vädret kan skifta. i går var jag och Emil ute och gick i solsken och såg påskliljor blomma och sen när jag vaknade i dag var det en decimeter snö utanför fönster. Nu har det dock börjat töa men trots det snöar det fortfarande. Har snöat nonstop vad jag har sett...Trodde ju att vi skulle få vår nu. Som jag och min optiker sa, för en månad sen hade snön varit in time men nu är det bara onödigt!

Emil kan verkligen konsten att överraska. Skulle börja jobba kvart i åtta i fredags och när jag vaknade till vid halv sju så stod han har, i mitt rum. då hade han satt sig i bilen efter jobbet och åkt hit för att väcka mig och sen sova här så passade det ju bra att väcka honom när jag kom hem vid två. Det gjorde ju det helt klart lättare på jobbet. Men kan säga att det var lite svårt att komma ur sängen när han la sig jämte mig. Men men det blir väl så när man bara ses på helgerna.

aaa ikväll händer det, det första steget=) stort!

Beslutångest

har beslutsångest så det står härliga till. ska jag tatuera mig eller inte är frågan. i långa stunder känner jag att ja absolut det höra jag men lika ofta nej jag vill inte. har tid nästa vecka så tiden börjar rinna iväg

vet nämligen inte riktigt vad jag vill ha för något. funderar på att åka till tatueraren i morgon och kolla in om han har någon bild jag fastnar för. just nu är jag lite inne på kinestecken.

sen blir det ju inte bättre av att de man pratar med säger vet du inte tycker jag att du ska vänta!

samtidgt så har jag ju tänkt ha den på foten/anklen så den kommer ju inte synas så där värst ofta, men ändå tråkigt om man ångrar sig. men som frida säger hon tänker inte på sin den bara finns.
aja får väl se hur jag gör.

Roligt=)

Måste bara dela med mig av detta! måste vara ett av de roligaaste klippen just nu!! haha det är så klockrent! http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1065918 kan se det om och om igen! piggar minst sagt upp=)

ja jag är inte jätteflitig på att blogga just för tillfället. var i kalmar förra helgen hos karin. hon har skrivit ett väldigt bra inlägg om det så gå till henne och läs=) är lite lat av mig just nu

RSS 2.0