Mysig kväll

Har haft en jättemysig kväll med malin nu. vi har kollat på film och ätit godis och som vanligt när man släpper lös mig och malin med en godisspade i händerna så blir det mycket godis, väldigt mycket godis. nästa 1 kilo i dag igen=) tur att vi gick till stan annars hade jag aldrig orkat äta något överhuvudtaget, inte efter all mat jag och emil satte i oss inna hon kom. lagade thai-mat innan idag och det är ju så gott!! så när vi kom hem så kollade vi in lite bilder från helgen och sen blev det film för hela slanten, lite svårt att välja bara=P

nu borde jag gå och lägga mig, började jobba 6.00 i dag så ar varit uppe sen 5 och ska spela match i morgon förmiddag och jobba stängning i morgon kväll så borde nog få lite sömn men är nog inte tillräckligt trött....men får se efter en stund med en bok i sängen brukar ögonlocken bli ganksa tunga.

En liten notering bara: notting hill går på ettan nu. den är verkligen hur bra som helst! jag kan se den hur många gånger som helst! spelar ingen roll att man kan många av replikerna den är fortfarande lika bra!

Inflyttningsfest!

I lördags var det dags för vår inflyttingsfest! och det blev riktigt bra till slut. efter lite mario spelande och för förfest så dök alla upp och det drog igång! och jag tyckte det var rikitgt trevligt! till och med bror min dök upp! rikitgt kul och sen när han kompis kom så var festen redan i full gång! och jag förstår ju varför dom har så kul ihop nu. dom är helt galna, pratar med vem som helst som orkar lyssna i princip. tror inte dom var tysta så många minuter på den kvällen! jag hade jättekul och jag tror och hoppas att ala ni andra med hade det iaf här hemma hos oss!
Kul att så många som inte bor hemma i lillla falkenberg längre kunde ta sig hem, eller rättare sagt fixade så dom kunde ta sig hem bara för att vi två skulle ha fest. känns väldigt hedrande måsta jag säga!

efter vår fest så drog vi till stan men det var ingenhöjdare faktiskt. som vi sa när vi stog på dansgolvet på bratt, varför är vi här? det är ju inte ens riktigt roligt...men kvällen blev bra ändå trots tidig hemgång. sen kom jag inte i säng fören vid halv fem eller nått tror jag. och då var vi ändå hemma vid strax efter två...

sen i söndags så hade jag seriepremiär och lite hade man ju tänkt att hur ska detta gå, kommer jga kunna spela bakfull? men när jag vaknade så mådde jag oväntat bra, gick upp och lagade matoch åt med förvånadsvärt bra aptit. till och med emil var uppe och var pigg och åt. och hör och häpna jag spelade nästan hela matchen...var lite seg i benen stundtals men inte så som jag trodde det skulle vara. sen efter matchen skulle jag bara hem och vända och göra mig iordning för vi skulle till mamma och pappa för att firabror min som fyllde år. men det blev att jag fick åka själv, emil mådde inte bra.  skulle kolla på film med emil när jag kom hem från mamma och pappa men efter halva filmen sa min kropp stopp och jag somnade som en stock i soffan vaknade en stund senare av att eftertexten rullade och orkade inte mer än att gå raka vägen in och lägga mig. reagerade inte ens när emil kom och la sig.

Min kamera åkte fram på lördagskvällen, jag har inte tagit ett enda kort tror jag men det finns en hel hög från festen tagna av olika människor. här är ett på mig...det är allt jag bjuder på=)
image5

Nytt Läge:)

Då har vi installerat oss riktigt i lägenheten och blivit stabor som mormor säger. känns som om vi börjar komma in i det, som om vardagen har kommit igång och vi börjar få in rutinerna...är ju en del sånt som ska "läras" in när båda flyttar hemifrån och är van vid att slippa laga mat, handla och allt annat som hör ett hushåll till. fast jag tycker det går ganska smidigt än så länge iaf. har man bara rutiner som funkar så går det ju:)

Vad som dock är väldigt surt är att jag inte har någon data längre och antagligen inte kommer ha på 2 veckor!!! hel plötsligt i lördags morse så funkade inte mitt trådlösa och emil har hållt på tills i måndags kväll men han kunde inte fatta vad felet va, har försökt allt. till och med ominstallerat den två gånger. så nu är den in lämnad så det är väl bara att vänta på domen. Hur ska detta gå?? men har fått låna en dator så länge, tänkte att vi klara oss med en men emil fixade en lånedata så vi kan sitta här samtidigt annars hade det nog blivit lite gnäll om vem ska få sitta här. vi tillbringar ju ganska mycket tid framför våra datorer....

Hade "kalas" för emil i helgen med. väldigt trevligt dom stunderna jag kunde vara med jobbade båda dagarna så på lördagen kom jag nästan när dom gick men på söndagen kunde jag vara med längre. och fullt ös som vanligt:) alltid kul med folk, och med småbarn blir det ju aldrig tråkigt. det händer alltid nått:)

RSS 2.0