Typiskt

Det är så typiskt! idag så skulle vi spela mot vinberg, mitt moderlag, på vinåvallen. stället där jag har tillbringat så mycket tid i mina dar och nu skulle vi spela mot deras nybildade damlag.
   igår kväll kände jag hur det började klia lite i halsen, men tänkte att jag går och lägger mig det är säkert övergående. men nej då hade lite svårt att somna för det kliade mer och mer och vaknade sedan idag med värre kli än någonsin plus att det gjorde ont att svälja. jaha tänkte jag får väl se om det här något som försvinner till frukosten på jobbet. men tji fick jag, blev inte bättre vad jag än gjorde. så det var bara att ringa tränaren på frukostrasten och säga att nej åsa kan nog inte vara med. Åkte ändå till vinberg och fick se mitt lag spöa vinberg med 4-1. men som sagt trist att inte kunna vara med.

nu sitter jag och emil här med en godisskål mellan oss i soffan och kollar på kvartsfinalen mellan spanien och italien. verkar nästan som om det blir förlängning idag med för tredje dagen i rad.

Mys

Jag tycker att det här med oväder är lite mysigt och facinerande att titta på. så igår när dte började blixtra så tog jag och svepte om mig ett täcke och gick ut på balkongen för att titta. efter en lite stund märker jag att det börjar hagla och vänder mig in till emil och säger "emil det haglar!" oväntat nog så kom han ut och ställde sig bredvid mig, så vi virade in oss båda två i täcket och stod en lång stund och bara tittade på allt regn, hagel och blixtar och lyssnade när det åskade. Verkligen supermysigt! sen när det slutade regna och haglet övergick i regn så fick vi till slut gå in för då blåste det så mycket att det regnade in på balkongen, längst in i det hörn där vi stod. så vi fick kapitulera, och gå in till den varma mysiga soffan istället.

Fest fest fest

Jag vet jag har inte skrivit här på länge. men sommare är en årstid när man ska vara ute. så får se hur uppdateringen blir.
nu har det varit mycket fest de senaste helgerna...

började med personalfest på laxen för två helger sen. hade super kul! sen bar det av till bratt och dans hela natten. tror jag och emil gick och la oss vid halv sex efter att ha sett soluppgången=) vaknade dock klockan nio igen så det blev inte mycket sömn den söndagen...men men smällar man får ta=)

Sen förra helgen drog ju fotbolls em igång. så jag, johanna, emil och jocke kollade in invigningen ocvh öppningsmatcherna och begav oss sen ut för att göra stan osäker. jag gick dock hem tidigt för hade spelat match på dagen så var trött och slö.

så kommer vi till i lördags....då skulle vi ha lagfest här hos mig och kolla på sverige matchen och käka pizza. dom första ramlade väl in vid strax efter fem och sen drog vi igång. matchen var spännande men fick ju ett tråkigt slut. men lika glad var vi=) nästan ialla fall=) sen hade frida med sitt sing star så det kopplades in och sen var det bara att sjung för kung och fosterland! vi hade jättekul! men vad hade jag väntat mig, det är ju lagfest då är dte ju kul!!! sen bar det ut på stan, men lite tråkigt nog så var det inte så mycket folk ute.

RSS 2.0