Syskondag

gårdagen blev en riktigt syskondag! per skulle till varberg och röntga sitt knä och till ortopeden på förmiddagen vid elva och tolv. så vi åkte hemifrån vid tio för att verkligen komma i tid=) han kom in snabbt till både röntgen och ortopeden. så halv tolv var vi klara och gav oss ut för att göra varberg. blev riktigt kul fick köpt en julklapp och sen åt vi thaimat alltid lika gott=) konstaterade också att varbergarna hälsar på varandra väldigt kul, vi tyckte det iaf och fick oss många skratt. sen bar det av till lassabacka och en hel del traskande i butiker där med nu var det lågpris som vi var ute efter. finns mycket skit rent ut sagt men också mycket att skratta åt fick vi lära oss=) sedan bar det av hem

hade tänkt att jag skulle träna på kvällen men per kom in och frågade om jag ville med på teater i halmstad. Teater sa jag vad är det för teater? Jonas gardell. Då hade en som per bygger med skullat gå men hans barn var sjuka så dom kunde inte gå så per fick biljetterna och jag fick följa med=) så vi var hemma i två tre timmar innan det bar av till nästa grannstad. och jonas gardell var verkligen jättebra! skrattade mest hela tiden, han bjuder verkligen på sig själv och driver med både sig själv sitt liv och det mesta andra.  så när vi kom hem vid tio halv elva hade vi umgåtts i princip hela dagen! helt grymt kul dag!

citat á la jonas gardell
"Sex är så fantasilöst, det slutar ju alltid på samma sätt. Tänk om det någon gång skulle hända något annat, som att det tillexempel kom ut en flagga som det stod pang på"

Vilken helg!!

ojoj denna helgen har varit väldigt bra!!! ganska fullt upp, i alla fall i lördags då det först bar av till halmstad för att kolla in en bil. den var super fin så emil sa till säljaren du får ** 000 och hon sa ja utan att tveka trots att det var under utgångspriset så nöjda och glada åkte vi och skrev alla papper sen bar det av till biltema en sväng för att sedan köra hem. väl hemma så blev det bara lite prat sen var jag tvungen att göra mig iordning.

förfest starten var satt till kl 16.00=) som tur var kom de första inte förens vid kvart över så jag han bli klart med allt=) sen drog det i gång. vi var 17 tjejer här hos mig så det var fullt ös som vanligt när damlaget drar i gång=) men kul hade vi! sedan bar det av till bygdegården och mer festligheter...lyckades nog göra bort mig med men men får väl bjuda på det som vanligt=P det var ingen prisutdelning på ginstafesten det kommer väl på ÄBK-festen men trots det fick jag med mig två trofer hem, två väldigt blåa armbågar! man ska inte dansa med för fulla människor det går aldrig bra

sen i går var det farsdag och jag och emil var bjudna till mormor och morfar. som tur var fick vi lov att  komma två timmar senare än övriga släkten så jag skulle få sova och vakna ordentligt. det var väldigt trevligt och kul att träffa mormor och morfar igen var ju ett tags sen sist. sen bar det av till ullared igen och sen gjorde jag inte mycket mer än att låg framför tv´n och myste! helt klart en väldigt bra kväll. för en gång skull var det ombytta roller. det brukar vara jag som har svårt för att sitta still och har myror i benen, men för en gångs skull var det emil i går kväll. märktes att han var den ende i huset som inte hade varit på årsfest kvällen innan. så resultatet av det blev att han sprang mella mig, jocke och hans föräldrar och tjötade innan han fick nog med ro i kroppen för att kolla på film=) men det var lite roligt att det inte alltid är jag som är rastlös=)

Första Träningen

så i går var det dags för första träningen efter vårt vinteruppehåll, som i år bara varade i 4 veckor=). tycker det var bra för då slipper man extra träna...hur som helst så var det hur kul som helst! roligt att det kommer lite nytt folk i och med sammarbetet med vessige. men jag vet inte vilket intryck vi i gamla damlaget gjorde egentligen=) hörde från vissa håll att dom kännde sig väldigt unga, med det är klart många av dom är bara 15, men dom kommer säkert in i det snart. kul vara det iaf och jag blev så där spralligt som jag brukar bli=) om det är positivt eller negativ jag vet inte...

då var det bara 2 dagar kvar tills årets fest går av staplen!

Lite Rastlös

jaha så var man ledig igen...är lite rastlös, vet inte riktigt vad jag ska göra med dagen.behöver egentligen städa och tvätt men hur kul är det. men men får väl se vad jag hittar på. ska ju träna men det är inte förens vid halv åtta ikväll så det är ju en stund dit. borde försöka ta mig till jobbet för att hämta min cykel som står där...lämnade den åt sitt öde där i går kväll för att istället ta bussen till ullared=) men får väl vänta på att en bil kommer hem så man kan komma dit.

på tal om bil. vissa bilförsäljare blir man inte riktigt klok på. skulle kollat på bil i helgen men då var bilen inte hemma och sen var inte säljaren hemma på hela veckan. men men emil har lovat att ringa honom på fredag igen. så får vi väl se vad som händer. hade varit väldigt skönt att ha en egen och slippa slåss med brorsan om den vi har. han har ju lika späckat schema som jag för det mesta.

till helgen går första årsfesten av staplen! kommer säkert bli super bra1 det brukar dom bli! har åkt på att ha förfesten, mina kära lagkompisar tyckte det passade bra att vara här. 20 pers blir vi nog. men det ska väl gå bra. har ju gjort mitt sen:P sen får vi väl se hur det går på söndag, har lovat att åka till mormor och morfar men fick dispans och slapp vara där och äta middag vid halv ett som alla andra så jag dyker väl in vid två kan jag tänka mig, lagom till fikat=)

Ledig Dag

jaha då var det min lediga dag igår=) alltid skönt när det blir onsdag då vet man att man är ledig! men hade fullt upp ialla fall. började med att gå till frissan för att slinga mig och klippa mig. så nu är man lite mer brunett än förr och utan slitna toppar=)

sen bar det av till ullared och efter att fått lite mat i sig så körde vi till ge-kås. där var inte så farligt med folk som vi trodde det skulle varit men det blev dyrt för det. fick bland annat hör och häpna köpt mig en handväska!! åsa som aldrig använder väska! men men fin var den.

sen när vi kom hem så kom johanna med familj så resten av kvällen gick åt till lek! busade med anton tills både han och jag var genomsvetta. tror han börjar komma över blygheten inför mig. sen var det sängen och en film som gällde.

idag har det bara varit jobb på tapeten. men har kvällen imorgon så har nästan hela dagen imorgon ledig. aldrig fel=)

RSS 2.0