Min bästa vän

min bästa vän just för tillfället är en av emils mammas stickor. så grymt skönt att ha när det börjar klia längst in under gipset. helt underbart!!!

annars har jag inte gjort mycket denna helgen mest legat i emils säng med armen i högläge och kollat på tv eller haft datan i knät. men det har blivit korta datapass. armen har en tendens till att svullna och då svullnar även fingrarna, ser så där mysigt ut. nägot av det värsta jag har varit med om hände i lördags kväll, jag fick kramp i armen. under gipset!! gick ju inte att dra eller sträcka ut musklen direkt så man fick lida  igenom det och försöka slappna av...gjorde grymt ont!!

anton (emils systerson) var så söt innan idag han var och handlade, med emils mamma och hans syster, då skulle han köpa choklad till mig för att som han sa: armen ska bli glad. det tyckte jag var gulligt=)

Gips...

så då var hela armen ett stort gipspaket...var och tränade fotboll igår och blev fälld. tänkte inte så mycket mer på det just då. men fick ont i armbågen på väg hem. gjorde sjukt ont efter ett tag som tur var så var världens bästa emil här och tog hand om mig. hjälpte mig med allt! kunde inte använda armen.

så idag när jag vaknade så provade jag armen och insåg att det här kommer inte gå att jobba med. så ringde jobbet och därefter läkaren. fick tid på förmiddagen och när jag var där så skickade dom mig till röntgen. när jag kom tillbaka till läkaren så kontaterade han att det nog var en spricka i armen och jag fick åka till varberg. så jag och pappa har suttit där hela eftermiddagen.

och dom konstaterade där att skenbenet i armen är av precis vid armbågen. så nu sitter jag här med gips från axlen till handleden och tre veckors sjukskrivning. jag kommer bli galen! gå hemma i tre veckor. fpr väl läsa, se på film och promenera dagarna i ända. att jag inte får köra bil gör ju inte saken bättre!

Ännu en förändring=)

så då var nästa förändring gjord. och får säga att än så länge är jag nöjd! blev brunett nu i eftermiddags. som ni kan se=)



så vad tycker ni?=) tar nog ett litet tag att vänja sig har ju trots allt varit blond i hela mitt liv men det är ju kul att testa något nytt=)

Ska vi erkänna??

(snodde denna från johanna, fick mig ett gott skratt i morse!)

En kväll förra veckan gick min flickvän och jag till sängs. Passionen började glöda i sovrummet, när hon till sist sa, "jag känner inte för det, jag vill att du bara ska hålla om mig".Jag sa "VA??!! Vad var det där?!". Så säger hon de ord alla pojkvänner fasar för att höra..."Du är inte tillräckligt i kontakt med mina emotionella behov som kvinna för att jag ska kunna tillfredsställa dina fysiska behov som man". Hon besvarade mitt frågande med att säga, "Kan du inte bara älska mig för den jag är och inte vad jag gör för dig i sovrummet?". När jag förstod att inget skulle hända den natten så somnade jag. Nästa dag tog jag ledigt från jobbet för att vara med henne. Vi gick ut och åt en fin lunch och gick och shoppade i ett stort,stort onämnt shoppingcenter. Jag gick med henne i affärerna när hon provade flera olika verkligtdyra klädesplagg. Hon kunde inte bestämma sig för vilken hon skulle ta så jag sa åt henne att vi tar alla. Hon ville ha skor som komplement till hennes nya kläder. Så jag sa att vi får köpa ett par till varje ensemble. Vi gick sedan till juvelavdelningen där hon valde ut ett par diamantörhängen. Tillåt mig säga..... Hon var så upphetsad. Hon måste ha trott att jag var ett steg från mentalsjukhuset. Jag började tro att hon testade mig när hon frågade om hon kunde få ett tennisarmband, när hon inte ens kan spela tennis. Jag tror att hon trodde jag var knäpp när jag sa, "Det går bra älskling". Hon var nära sexuell tillfredställelse av allt shoppande. Med ett jättestort leende sade hon till sist, "Jag tror att det är allt älskling, vi går och betalar". Jag kunde knappt hålla mig när jag till sist sa, "Nej älskling, jag känner inte för det".Hennes ansikte blev helt vitt och hennes haka föll till marken med ett förvånat "VA?". Sedan sa jag "Älskling, jag vill bara att du håller sakerna en stund. Du har inte tillräcklig kontakt med mina finansiella behov som man för att jag ska kunna tillfredställa dig som kvinna". När hon såg ut som om hon skulle döda mig, fortsatte jag, "Varför kan du inte älska mig för den jag är istället för de saker jag köper åt dig?". Tydligen kommer jag inte att ha sex ikväll heller.... SKICKA DETTA TILL KARLAR SOM BEHÖVER FÅ SIG ETT SMILE IDAG OCH TILL TJEJER SOM HAR HUMOR NOG ATT HANTERA "SANNINGEN"... ;-)

fullspäckad helg

så har ännu en helg flygit förbi. känns som om helgerna går mycket fortare än resten av dagarna.

i fredags kväll var vi hos karin som har fyllt år. hon var hemma över helgen för att kunna ha lite kalas och se falkenbergsrevyn. en trevlig kväll jag och emil var dock dom som gick först. emil hade ju gått upp jättetidigt och jag hade jobbat morgonen plus att jag skulle jobba hela lördagen men det var trevligt en väldigt stillsam kväll.

sen blev det lördag och jag for till jobbet. väl där så visar det sig att en i kundtjänst inte mår bra så jag fick bara suttit någon timme i kassan där jag egentligen skulle suttit hela dagen för att sedan gå till kundtjänst och stå där resten av dagen. lite trist att stå där själv en lördagseftermiddag men det gick det med. sötnosen emil kom förbi och hälsade på och bara det gjorde eftermiddagen lättare. sen har han ju som alltid mycket att berätta=) och nu hade det hänt saker som han bara var tvungen att få berätta. sen bar det av hem för att äta och göra mig iordning sen åkte jag till patrik och hans nya lya. väldigt fin lägenhet måste jag säga! perfekt första lägenhet. men kan bli trångt om han skaffar stadigt men då är det väl inte värre än att man kan byta lägenhet.

sen bar det av till grand för att svänga de lurviga. hade grymt kul! träffade jättemånga som jag inte sett på länge! jag och karin dansade järnet hela kvällen. sen gjorde det ju inget att barndomsvännen nummer ett var ute! han och jag har alltid grymt kul! emil kännde inte för att gå ut så han hade lovat att hämta mig och jocke på natten. så han kom efter att jag och jocke hade haft överläggning om när vi ville hem=) sen fick han höra mitt och jockes pladder hela vägen hem plus en stund till=) vi hade mycket att berätta kan jag säga=)

sen igår var det jobb som gällde igen. denna gången stängning. som vanligt en väldigt lugnt kväll, inte så många som handlar på söndags kvällen.

roligaste citaten från i lördags:
"aha är jocke och emil ihop nu?" haha det gäller att ha tungan rätt i mun=) det skulle nog vara är du och emil ihop nu eller så handlade det om någon som ingår i umgängeskretsen bara det att jag stog framför och vi hade precis pratat om emil och jocke.
"va tråkig du är! jag trodde vi skulle hångla!" haha där gick du på en nöt=) sägas ska att killen är en kompis till barndomsvännen min och att han till och med har träffat emil så han var nog ganska på lyset

Betydelsefull

hur kan en enda person betyda så mycket för en? så mycket så att han är det enda man har i tankarna? har varit på jättebra humör hela dagen och jobbet gick som en dans trots fullt kaos/ös. men så kom emil förbi och lämnade sin bil och sina saker och nu sitter jag här och vill inget hellre än att han ska komma tillbaka från stan. antar att det är detta som kallas att vara kär=) men har funderat lite över hur en person kan påverka en så mycket och uppta så mycket tid i ens tankar...

Usch

usch idag har jag en sån där depp dag, eller som jag brukar säga "jag känner mig off". ingent känns kul vill helst bara ligga kvar i sängen och så vet man att man ska till jobbet och vara där hela dagen. jaja det går väl det med har gjort det förr.

nu är jag ett steg närmre höstens planer. vad hos tina igår och pratade och fick råd och tips. verkar som om detta ska gå det med men det kommer nog ändå. men kommer nog bli lite kämpigt men det är det jag behöver nu känner jag. lite utmaningar! det finns inte några såndana kvar på jobbet känns det som. känns somom att dyker ett problem upp så har man haft det förut och vet hur man ska lösa det.

Så där ja!

så nu har jag fixat och trixat=) blev inge bra med bilden som jag hade tänkt så det fick bli så här i stället=) får se hur länge jag har dte så här innan jag tröttnar och ändrar igen! håll till godo=)

Söndags lugn

jaha så var det söndag igen. sitter som många andra söndagar i emils säng med min dator i knät och emil sitter vid sin. sitter och har nördsöndag helt enkelt=)

var och kollade på bio i fredag efter jobbet. vi såg National Treasure, Hemligheternas bok. det var uppföljaren till den första national treasure som för övrigt att jättebra och som jag verkligen rekomenderar. men denna var också väldigt bra, den slår dock inte ettan men hur många uppföljare slår ettan? så om ni är sugna på att gå på bio så rekomenderar jag starkt National Treasure hemligheternas bok.

igår när vi hade vaknat och kände det var dags att gå upp så fick vi för oss att gå till ge-kås. vet inte riktigt varför vi kom på det men vi gick dit för att impulsköpa lite och kom där ifrån med tre påsar chips och massa godis! så nu har vi laddat förråden för ett tag framåt=)

sen på kvällen var vi bjudna till emils mormor och morfar. kan väl säga att det är inte som att komma hem till min mormor och morfar. fast det är nog inte många som är som min mormor och morfar!=)

nej nu ska jag fortsatta med min omändring av bloggen. har fått programmet som jag behövde av emil så nu kan jag fixa och trixa hur mycket som helst=) Och GRATTIS till karin som fyller år i dag!!

Ändrar om=)

håller på att ändra om lite i bloggen och visar sig att man måste ladda upp en bild för att kunna använda den så får väl göra det=) bilden är från USA i sommras och den kvällen var magiskt! helt galen känsla att stå där och se solen sänka sig i havet!



var för övrigt kul igår kväll. jag och emil låg och kollade på den nya serien californication. och den utspelar sig i La med omnejd. och flera gånger kände jag igen mig från platser där jag var i somras! till slut blev emil trött på mig och sa ja jag vet att du var där men du behöver inte tala om det hela tiden så jag fick sitta och minnas i tysthet=) men tycker det var kul pch minnena kom tillbaka fort. konstig att man kan minnas platser så, mindes även ljuden och lukterna!

Får väl berätta vad det är som händer i sommar eller vad tycker du frida=) jo det är så här att mina kära föräldrar fyller båda 50 i år. och när pappa fyller i april så ska dom två till barcelona och det har vi vetat länge men nu för några dagar sen fick vi reda på att när mamma fyller i augusti så ska vi allihop till kroatien! pojkvän/flickvän inkluderaat! ska bli riktigt kul! roligt att både emil och hanna kan följa med också! blir en bra uppladdning inför hösten som för min del kan bli tuff.

så nu ska jag återgå till omändringen hoppas nnu bara det blir som jag vill=)

_________________________________________________

jaha nu kom jag en bit på väg men behöver komma åt emils dator för att kunna genomföra det sista. har inte programmet jag behöver för att definera färgerna just nu=( lite trist tror bestämt att han får fixa så jag får det på min dator med=) det är bra att ha ett datasnille till pojkvän när min egen kunskap tryter=)

Omvänd tisdag

idag blev jag först väckt av emil när han skulle åka kl 05.00 men det är ju lugnt för det är jag van vid när han sover hos mig, men nu hann jag bara lägga mig och somna för kl 06.22 kommer pappa in och säger att jobbet är i telefon. då visade det sig att hon som skulle öppna var sjuk så därför ringde dom mig. och snäll som man är så stälde man upp. lyckades med konststycket att stämpla in exakt 07.30 så på mindre än en timme hann jag duscha göra mig iordning och äta=)

men det var riktigt skönt att komma hem i tid för en gångs skull var hemma redan kvart över ett och bestämde mig för att överaska emil. så lagade lite mat och surfadde lite innan jag körde till ullared och väl där blev nog alla överaskade=)

undrar om alla har samma meningsskiljaktigheter med sina föräldrar som jag har? jag och pappa hade en rejäl disskusion i morse innan jobbet. tror jag börjar få för mycket egen vilja för att det ska flyta helt smärtfritt. det är lite påfrestande att alltid bli påmind och ifrågasatt vad man än säger men men vi jobbar ju trots allt om varandra mycket så det funkar bra.

nu visar det sig att händelsen i sommar blir bra, vi blir fulltaliga=) riktigt trevligt!

Första Förändringen Nästa Genomförd

så då var första förändringen delvis genomförd. emil sa upp sig idag han ska börja jobba natt, ja enbart natt. vi får väl se hur det går. vår tid kommer ju helt klart bli ransonerad men klart nu är vi ju bortskämda med att ses var dag och alltid sova tillsammans. men det ska nog bli bra detta med. vill man så går det som jag brukar säga, kommer nog att återkomma med mer inom det ämnet tror jag bestämt:) så nu kan ni allihop sluta gå och fundera på vad det är som händer i åsa liv. i alla fall en liten stund.

började som vanligt inte förens tre idag så hade nästa hela dagen på mig att hitta på saker. så när jag kommit hem och ätit lite frukost så bestämde jag mig för att åka och sola. så grymt skönt det va! bara ligga där och känna värmen och få lite välbehövligt ljus. blev på så gottt humör att när jag kommit hem och hade ätit middag så gick jag it och tvättade bilen! tycler fortfarande det är vuxenpoäng på det!

funderar nu mest på om jag skulle passa som brunhårig. är lite sugen på att färga håret brunt men kanske några blonda slingor. vad tror ni? eller kanske ska vänta ett tag och göra många ljusa. men det känns somom det gör jag alltid, lite variation skadar ju inte:)

fick reda på igår att det kommer hända mer än jag trodde 2008. en riktigt rolig händelse till och med men det får vi vänta lite med....verkar bli ett väldigt händelserikt 2008 kanske till och med händelserikare än jag trodde!

Efterlängtad julklapp!

Så äntligen kom min sista julklapp! den hade blivit försenad så jag fick snällt vänta på den men när jag kom från jobbet igår så låg den där på köksbordet, min eget designade personliga almanaka!
hittade en länk i december till en hemsida där man kunde göra sina egna almanakor, en helt fantastiks idé tyckte jag och tycker fortfarande! helt kalasbra att man själv kan välja hur det ska se ut i sin almanaka och själv får ett par alternativ att välja på och kombinera helt fritt=) kolla in själv http://www.personligalmanacka.se/

så idag kom vintern till falkenberg och som den gjorde det! det började med att kunderna på jobbet började prata om det och snart visste alla om att det var blixthalka ute. när jag sen upptäckte att det snöade ute så blev det inte lungare. är glad att jag inte skulle köra till ullared idag men det är klart det hjälpte ju inte att veta att emil låg ute på vägen och körde:S så nu är det vitt ute får väl se hur länge det får ligga kvar. hör hur någon är ute och tar till vara på halkan och dess möjligheter till att halka runt bäst man vill med bilen.=) jag och emil håller oss dock inne. det blev ingen promenad idag, ville inte ut i snöstormen blev sittandes framför hockeyn istallet och det var nog så spännande.

nähä om jag skulle ta och krypa i säng ska ju trots allt jobba imorgon. och nu verkar det somom första förändringen snart är verkställd=)

Första Förändringen

ja jag vet att jag skrev att 2008 skulle bli förändringarnas år men så här fort trodde jag inte det skulle gå! trodde det skulle ta mer än tre dagar innan jag fick ta del av den första.

men vad tycker jag då? ska man ha det si eller så? hur vill vi ha det? ibland är det väldigt svårt att säga att så här och så här tycker jag, punkt slut! det finns fördelar och nackdelar med allt. sen är ju frågan vem man ska se till sig själv, den andre personen eller till oss båda? jaja vi får väl se hur det slutar tror det blir bra vilket som...

händer mycket nu på alla punkter, det är fullt ös mest hela tiden så det gäller att hålla tungan rätt i mun för att hänga med och lägga allt på minnet.

nu är det snart slut på storhelgerna och det är lite skönt för då lättare trycket lite på jobbet med, det blir inte fullt så mycket folk. får väl se hur det blir i helgen men så mycket folk som det var på nyårsafton undviker jag gärna! då var det jäklar i mig till att jobba, kö nedanför godiset hela dagen! det känns efter sju timmar vill jag lova.

Nytt År - Nya Händelser

så då var det den 1 januari och ännu ett år tar sin början.nyårsafton tycker jag är så över haipat. man ska gå på värsta festen, har grymt kul och så vidare. därför blev det en alternativ nyårsafton iår för min del. tog det extremt klugnt, jobbade hela dagen och på jobbet var det helt hysteriskt så vaar helt sjukt trött på kvällen. åkte till emelie för att äta med gamla "gänget" sen vid halv tio tio höll jag på att somna sittandes så då tog jag min älakade bil och körde till ullared och hem till emil och vad jag trodde skulle vara lugnet. men tji fick jag hemma i ullared var det fullt ös medvetslös jag var med en stund men sen efter tolvslaget så stängde jag och emil in oss på rummet och somnade gott strax innan ett. vaknade sen inte förens lite innan ett idag, så hade nog lite sömn att ta igen=)

så nytt år nya förväntningar. lite spännande är det ett helt år som ligger tomt framför en. men en sak vet jag att 2008 kommer bli förändringarnas år!

RSS 2.0