Blond igen

Så då var man blond igen då. gick väldigt lätt att gå från brunett till blondin, ovanligt lätt om man lyssnar på både min frisör och frida. har dock inte rikitgt vant mig vid det än, har ju varit brunett i nästan fyra månader. men mamma och mormor tyckte att detta var bättre än när jag var bunett. som mormor sa jag kände aldrig riktigt igen dig när du var brunhårig. hon är rolig min mormor.

nu vankas det jobb var dag fram tills nästa onsdag. inte så kul, särskilt inte när man vet att man har sin långa helg framför sig. men det brukar funka det med. men tycker inte riktigt om att sitta där inne en hel dag när man vet att det är superfin väder ute. ok som idag när jag börjar 12 då hinner man ändå sitta ute och njuta lite men som på lördag när jag jobbar 11-18.30 så känns det som om det blir svårt att hinna med att njuta av vädret...men men det går väl det med.

Känner mig duktigt=)

Just nu känner jag mig duktigt, efter jobbet idag så satte jag mig i solen en stund för attd sedan när emil kom upp efter en liten stund ,så gick vi och handlade. åkte en snabbis till mamma och pappa med efter handladet sedan satte jag igång. vet inte vart jag fick farten i från men fick väl någon sorts knäpp för när vi kom hem från mamma och pappa satte jag igång. började med att göra lasagne från grunden, sedan när vi ätit den gjorde jag en omgång bananmuffins. efter detta tänkte jag slutat vara huslig men så blev det inte utan slängde i hop en sats pizzabullar så nu är frysen nästan full:S så får väl äta ur den eller nått. dast tror inte det tar lång tid innan pizzabullarna är borta emil har redan satt i sig tre fyra stycken så tar dte som ett tecken på att dom var goda=P

1 År

Då har det gått ett år sedan jag sa att vi kan väl ligga lite lågt och känna efter. för att senare samma kväll slänga mig om halsen på emil och det var nog ingen som undgick att, ja hon gillar nog honom. detta efter att först ha slagit i alla att "nej nej jag gillar inte honom så, vi är bara kompisar". men se ödet ville annorlunda. lite motsägelse fullt att först slå i alla att det är inget mellan oss för att sedan säga motsatsen ett par månader senare.

Det är helt galet vad fort ett år går! fast på ett sätt känns det som om det var ganska längesen det blev vi. men antar att det beror på att vi kände varandra så pass väl och länge innan vi blev ett par. hur som helst är jag väldigt glad över att karin den där kvällen på grand för lite mer än ett år sedan slog i mig att du har mer än kompiskänslor för emil. hon fick kämpa länge ska jag säga men till slut gick det!

RSS 2.0