Lycka!!!

Idag var jag hos läkaren och dom plockade av gipset undersökte och sa sen det är helt läkt. sen fick Jag fråga om jag skulle bli sjukskriven och då fick jag svaret att om du vill. så jag bestämde att jag ska vara helt sjukskriven hela helgen(det är min långa jobbehelg) och sen vara 50% sjukskriven i två veckor ungefär men man kan ju bryta sjukskrivningen och gå tillbaka till full tid om jag känner att jag klara det innan tiden går ut=) jag kan nämligen inte räta ut armen helt och inte böja den helt heller. känns precis som när man har tränat hårt på försäsongen och inte strechat som dagen efter och lite värre i musklerna. armen har trots allt varit böjd i 90 graders vinkel i tre veckor så det är väl inte konstigt att både senor och muskler har stelnat till lite. så nu är lyckan total!! ska bli grymt skönt att börja på allt igen träna jobba och komma in i allt igen.

så eftersom det gick så snabbt och smidigt hos läkaren så gick jag och mamma en sväng på stan shoppade och fikade. mycket trevligt! så nu har det blivit mycket nytt i garderoben senaste, fick nämligen paket från H&M på posten i går. allt passade tyvärr inte men den  t-shirten var fin på mamma så hon kanske vill behålla den...

Och tack vare att jag blev av  med gipset så kan jag nu åka till karin nästa helg och hälsa på och gå på spa! ska bli otroligt kul att hälsa på och se hur hon har det!

Känslosamt

då var det första natten på väldigt länge som jag ska sova själv, vet inte när jag gjorde det sista. sov ju till och med jämte honom med min brutna arm innan vi visste att den var av och jag hade fått gipset.

emil börjar på sitt nygamla jobb i kväll/natt. det är helt otroligt hur fort man vänjer sig vid att sova jämte någon. i vanliga fall kan man störa sig på de ljud som den man sover jämt har för sig. men nu ligger jag och saknar alla dessa ljuden, de lugna, men väldigt djupa, andetagen, snörvlandet och snarkandet. dessa ljuden gör mig nuförtiden trygg isätället för att man stör sig på dom. och nu när jag ska börja sova själv näst intill jämt så kommer det nog ta ett tag och vänja sig vid tystnaden. jag hör till och med trafiken utanför nu och det är något som jag aldrig har gjort förut. det blir också en viss värme i sängen när man är två. särskilt när man har 90 cm säng som jag...visst det blir varmt nu med men inte lika fort och inte på samma mysiga sätt. men vi kommer nog som emil sa att uppskatta de tillfällena vi får att sova ihop mer nu.

antar att allt detta beror på att jag trivs så otroligt bra i hans sällskap och känner mig så trygg eller hur man ska säga. så som titlen anger så är jag lite känslossam just nu hoppas ni har överseende med det.
men antar att jag har fallit huvudstupa för den här killen och kan helt ärligt säga att jag aldrig har haft liknade känslor för någon innan(som många av er vet)

RSS 2.0